Zabava

Pohvalila se provokativnim fotografijama: Helena Topalović uživa na medenom mjesecu sa suprugom (FOTO)

Helena Topalović nedavno se udala u tajnosti za svog izabranika Dragana Aleksića, bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević.

Pohvalila se provokativnim fotografijama: Helena Topalović uživa na medenom mjesecu sa suprugom (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Oni su sada nakon vjenčanja otputovali na medeni mjesec, a ona je ubrzo objavila i fotografije sa egzotične destinacije.

Helena nerijetko objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, pa tako je bilo i ovog puta, te ove posebne trenutke nije mogla da sačuva samo za sebe.

Topalkova kćerka pozirala je u plavom bikiniju, a na jednoj od fotografija okrenula je zadnjicu ka kameri i istakla je u prvi plan.

Inače, njen otac i pjevač Milan Topalović Topalko bio je presrećan kada mu se kćerka udala, a čak je i plakao zbog toga.

Topalko je ispričao da vjenčanje nije bilo tajno, ali da nisu željeli da obavijeste javnost o tome.

– Vjenčanje moje kćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati djeda, ne bih da komentarišem. Vjenčanje nije bilo tajno, samo smo organizovali intimnu proslavu za najbliže. Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obavještavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi – rekao je on, piše Telegraf.

Prihvati notifikacije