Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POKAŽI MI KOLIKO ME VOLIŠ” Sofija postavila ULTIMATUM poznatom fudbaleru (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović priznao je vezu sa Sofijom Miloševićem tako što je na svom Instagramu objavio fotografiju sa njom, a na ovaj potez odlučio se nakon što mu je manekenka poručila da će ga ostaviti ako bude krio da je sa njom.

Poslije raskida, koji je trajao svega nekoliko dana, Sofija je mladom fudbaleru poručila da mora da pokaže i dokaže da je voli ako misli da ostanu zajedno, pa je on popustio.

– Sofija ne želi da se krije, pa je zato i priznala da su Luka i ona u vezi za jedan magazin, nakon čega je on raskinuo s njom jer nije želio ništa da izjavljuje zbog njegove situacije sa bivšom nevjenčanom suprugom, sa kojom ima dijete. Ipak, nije mogao bez Sofije, pa su se pomirili – kaže izvor i kaže da je bivša djevojka Adema Ljajića riješila da igra otvorenih karata nakon što su ona i Luka viđeni zajedno na aerodromu u Cirihu.

– Već tada joj je prekipjelo i postavila mu je uslov: „Ili priznaješ da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću sa tobom da se krijem, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo zauvijek završili.“

Foto: screenshot Instagram

Luka je pristao jer ne želi da je izgubi, pa je objavio fotku s njom, tagovao je i stavio srce, a ona sada sija od sreće.

(Blic Puls)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO