Zabava

"POKIDAJTE SVE LANCE KOJI VAS STEŽU GODINAMA” Tanja Savić otvorila dušu i progovorila o borbi koju trenutno vodi

Poznato je da Tanja Savić trenutno preživljava pravu porodičnu dramu, s obzirom na to da je njene sinove otac Dušan odveo u Australiju, te ih nije vidjela već pet mjeseci.

"POKIDAJTE SVE LANCE KOJI VAS STEŽU GODINAMA” Tanja Savić otvorila dušu i progovorila o borbi koju trenutno vodi
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Tanja se bori svim silama da vrati svoju djecu, a podršku dobija sa svih strana.

– Niko i ništa vam ne može zabraniti da se smijete. Život je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucaš, gubis. Tako da sam mnogo toga naučila iz svega ovog. Možda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zašto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne možemo da se izvučemo, ali nam za sve to ipak daje snagu – napisala je Tanja na svom Instagram profilu.

Dodala je da tek nakom teških stvari i shvatimo koliko smo jaki i koliko u nama zapravo ima borbe.

View this post on Instagram

Niko i nista vam ne moze zabraniti da se smejete.Zivot je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucas, gubis. Tako da sam mnogo toga naucila iz svega ovog. Mozda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zasto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne mozemo da se izvucemo, ali nam za sve to On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe. A onda krenu da se desavaju cudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je tezak put, ne dozvolite da vas iko koci u svojoj sposobnosti da zivite zivot, da radite ono sto volite, da volite vase bliznje. Pokidajte sve lance koji vas stezu godinama i otrgnite se iz tog zla! Ps.Mnogo mi je vasih poruka stiglo i vidim da puno ljudi ima koji su u istoj situciji kao ja ili prolaze kroz slicno ali eto, njihov glas se nije cuo jer nemaju mogucnost da se obrate javnosti. Tako da dragi moji, svi vi koji prezivljavate sve ovo ili pokusavate da pobegnete iz toksicnog odnosa molim vas da pisete ovde u komentare a ne meni u dm. Neka vase poruke stignu i do drzavnih institucija ( a nadam se da hoce) ako se na vreme osvestimo. Hajde da sprecimo nasilje, i kontrolu nad necijim zivotom. Jedan zivot imate i itekako ste zasluzili da budete srecni! 💫🙌🙏👩‍👦‍👦 #tanjasavic #izaberidazivis #borba #ljubav #sreca #radost #mysons #mylife #mychose

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

-Onda krenu da se dešavaju čudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je težak put, ne dozvolite da vas iko koči u svojoj sposobnosti da živite život, da radite ono što volite, da volite vaše bližnje. Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama i otrgnite se iz tog zla – zaključila je pjevačica, prenosi Blic.