Zabava

POKLON OD 2 000 EVRA: Nakon razvoda Lukas Sonji za rođendan kupio skupocjene minđuše

Aca Lukas i Sonja Vuksanović razveli su se zvanično 2019. godine, iako su se mnogo ranije rastali, a o njihovom odnosu često se govorilo u javnosti, pa i sam folker iznio je brojne detalje u svojoj knjizi „Ovo sam ja".

POKLON OD 2 000 EVRA: Nakon razvoda Lukas Sonji za rođendan kupio skupocjene minđuše
FOTO: GORAN SRDANOV, PREDRAG DEDIJER, SHUTTERSTOCK / RINGIER

Međutim, kako saznaju mediji, nekadašnji bračni par danas je u više nego dobrim odnosima, iako je dan nakon razvoda Lukas izjavio „da je bilo kao na pijaci”.

Tome u prilog ide činjenica da je Aca danas široke ruke kad je riječ o bivšoj supruzi, gotovo kao nekad tokom braka, pa joj je za rođendan ove godine kupio, ni manje ni više, nego nakit za 4.000 evra.

Pročitajte još

Izvor blizak folkeru otkrio je za medije da je Lukas 19. marta za 46. rođendan Sonji kupio minđuše u jednoj skupocjenoj zlatari.

Inače, pjevač plaća visoku alimentaciju bivšoj supruzi za kćerku Viktoriju – 2.000 evra.

Lukas je potvrdio ovu vijest, ali nije bio mnogo raspoložen da ide u detalje.

FOTO: MILAN ILIC / RINGIER
FOTO: MILAN ILIC / RINGIER

Na konstataciju da vrlo skupe poklone kupuje bivšoj supruzi, pa je za poslednji rođendan obradovao zlatnim minđušama, Aca je rekao:

– To je kupila Viktorija mami za rođendan. Htjela je da kupi mami poklon i došla je kod mene i otišli smo da joj kupimo poklon, ne znam šta je sporno – poručio je on, a zatim istakao da nije bio i na proslavi koju je Sonja tada upriličila.

– U tom smislu se ne družimo, ali se poštujemo i imamo okej odnos – zaključio je Lukas za domaće medije.

Prihvati notifikacije