Banjaluka

POKLON ZA 18. ROĐENDAN Vlado Mirošljević uručio kolica KKI „Vrbas“

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ danas je u klupskim prostorijama obilježio 18. rođendan!

POKLON ZA 18. ROĐENDAN Vlado Mirošljević uručio kolica KKI „Vrbas“
Foto: KKI Vrbas/Ustupljena fotografija

Ovom prilikom su dobili nova sportska kolica, koja im je uručio odbornik u skupštini grada Banjaluka Vlado Mirošljević, inače dugogodišnji prijatelj ovog uspješnog sportskog kolektiva.

Meni je puno srce što sam mogao da pomognem Košarkaškom klubu invalida „Vrbas“ i što sam dio ovog trofejnog sportskog kolektiva. Od predsjednika kluba Marinka Umičevića saznao sam da su im neophodna nova kolica, pa sam bez razmišljao odlučio da ih kupim. Moram da kažem da je sve brzo završeno uz pomoć mog nećaka iz Austrije Tibora Vidovića. Moram da napomenem kako ovaj klub zaslužuje mnogo veću pomoć. Sigurno je da ću se i dalje zalagati da imaju značajniju podršku, kako od gradskih vlasti isto tako i od Vlade Republike Srpske – poručio je Mirošljević.

Prijatelj kluba

Predsjednik KKI „Vrbas“ Marinko Umičević zahvalio se Vladi Mirošljeviću na svemu što je do sada uradio za klub.

– Veliko mu hvala na ovim novim sportskim kolicima, a posebno kada se zna da su prilično skupa i da koštaju 10.000 maraka. Želim da naglasim da nam je doktor Mirošljević u nekoliko navrata i novčano pomagao. Drago nam je što imamo jednog ovakvog prijatelja, koji nam je na najbolji način čestitao 18. rođendan. Naš put bio je mukotrpan, od trnja do zvijezda, kako smo i nazvali našu monografiju. Ovim putem uputio bih čestitku svojim igračima na našem velikom jubileju – naglasio je Umičević, koji je i sam uložio značajna sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba.

Jubilej

Igor Ignjatović, kapiten Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“, nije kriio oduševljenje ovim poklonom.

– Želim da se najiskrenije zahvalim doktoru Mirošljeviću kako u lično ime isto tako i u ime mojih saigrača. Posebno smo srećni što smo kolica dobili na naš veliki jubilej – 18. rođendan. Mi smo dosad ostvarili sjajne rezultate, kako u Srpskoj, BiH i regionu tako i širom Starog kontinenta. Ono što mogu da obećam je da ćemo i dalje s ponosom pronositi slavu Banjaluke i Republike Srpske, te da ćemo osvajati nove trofeje – istakao je Ignjatović.

U znak zahvalnosti za ovu vrijednu donaciju Biljana Nedić, član KKI “Vrbas”, uručila je zahvalnicu doktoru Vladi Mirošljeviću, koji je primio zahvalnicu i za Tibora Vidovića.