Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POKORILA EVROPU LJEPOTOM Dirljiva priča misice Dijane Milojković koja ja IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU

Hronika
Autor:

Foto: dijanaslife/Instagram screenshot

Bivša srpska misica Dijana Milojković koja je u 33. godini preminula nakon duge borbe sa teškom bolešću rođena je u Ćupriji 1989. godine.

Nakon što je 2009. ponijela lentu za najljepšu djevojku Srbije, na takmičenju u Bejrutu 2014. godine Dijana Milojković postala je i Mis Evrope kao i Mis sporta, te je nastavila raditi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kojem je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Sa 27 godina saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kojem je davala savjete i prepričavala iskustva.

Ona je u javnosti postala poznata i kao devojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću.

Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. On je čak i istetovirao Dijanin lik na svom tijelu.

Uzrok raskida sa Stefanovom pripisala je njegovom nevjerstvu, ali je rekla kako želi ostati sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebala.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO