Zabava

POKRENITE VARNICE Evo kako da rasplamsate strasti u vezi s obzirom na horoskopski znak partnera

Na početku veze sve pršti od strasti, a kasnije već morate malo da se potrudite kako biste pokrenuli varnice.

POKRENITE VARNICE Evo kako da rasplamsate strasti u vezi s obzirom na horoskopski znak partnera
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ako ste trenutno u lošim odnosima sa partnerom, evo kako da da povratite strast sa početka veze.

Ovan

Napravite nešto što vam ubrzava puls. Igrajte smjelu igru zajedno, vJežbajte, plešite ili napravite bilo šta drugo što će vam podići nivo adrenalina. Dopustite svom unutarnjem dJetetu da dođe do izražaja i probudićete staru, uspavanu strast u svom Ovnu.

Bik

Ako ste u vezi s Bikom, imajte na umu da on voli luksuz i senzualnost. Priuštite mu kućni spa tretman, skuvajte mu večeru s nekim afrodizijakom, provedite posebno veče zajedno radeći nešto što on voli. Izgradite nešto zajedničkim snagama i, po mogućnosti, dajte mu poklon – jer on tome ne može da odoli.

Blizanci

Laskajte Blizancima do iznemoglosti, dok ne porumene. Uđite s njima u razgovor koji će ih stimulisati ili im ostavite ljubavno pismo u kojem ćete se potruditi da budete što rječitiji. Neka se osjete kao da su najinteligentnija osoba koju ste ikada upoznali. Nasmijete ih i budite što je moguće spontaniji. Blizanci vole iznenađenja.

Rak

Isplanirajte posebnu noć udvoje i osigurajte mu omiljenu hranu pa gledajte zajedno njegovu najdražu seriju ili film koji voli. Pokažite Raku da ste ranjivi i da se u isto vrijeme možete brinuti o njemu i biće vaš zauvijek. Njima će takvi gestovi biti i više nego dovoljni.

Lav

Lavovi obožavaju romantične gestove. Poklonite im cvijeće, obaspite ih komplimentima, slušajte ih kad vam se povjeravaju i dajte im prostora da budu najbolja verzija sebe. Kada je u središtu pažnje, Lav se osjeća cijenjeno i obožavano.

Djevica

Djevica više voli djela nego reči. Napravite umjesto nje nešto što ona mrzi da radi. Počistite kuću, organizujte nered, obavite njene poslove umjesto nje. Djevice uzbuđuju misterije pa biste mogli zajedno da igrate neku igricu s ovom tematikom ili neku intelektualnu igru u kojoj ćete pokazati kolko ste mudri. Pripadnici ovog znaka vole da ih neko impresionira.

Vaga

Učinite da Vaga osjeća kako ste baš vi onaj pravi/ona prava. Isplanirajte večeru sa svjećama i šampanjcem i flertujte kao da ste na prvom sastanku. Zadovoljite Vaginu potrebu za ljepotom, posjetom nekom online muzeju ili “odlaskom” u virtuelni šoping. Učinite da se osjeća prelijepo u svojoj koži.

Škorpija

Škorpije čeznu za dubinom. Povjerite im svoje najveće tajne i učinite da se osjećaju kao da vas poznaju bolje od bilo koga na svijetu. Ispričajte im što vas ispunjava, što budi strast u vama i za čime žudite. Provedite kvalitetno vrijeme zajedno. Osim toga, uvijek je dobra ideja da probate nešto nesvakidašnje u spavaćoj sobi (ili izvan nje).

Strijelac

Vaš Strijelac ne želi mir. On želi da vaša ljubav izgleda kao beskrajna avantura. Isplanirajte dan pun iznenađenja i dajte sve od sebe da to bude najoriginalnije iskustvo koje je Strijelac doživio.

Jarac

Da biste razbuktali strasti u vezi s Jarcem, morate mu napraviti doživljaj da osjeća da ste snažan par. Pomozite mu da dostigne ciljeve koje je zacrtao i budite dio njegovog uspjeha. Ujedinite svoje ambicije. Oni ne mogu da odole ni kavaljerskim potezima pa pridržite vrata kada ulazite u prostoriju ili im skuvajte ukusnu večeru.

Vodolija

Vodolije ne vole pravila pa će najviše cijeniti ako im svoju ljubav pokažete na način na koji su oni to zamislili. Pripadnici ovog znaka vole da budu u društvu pa možete da organizujete dvostruki sastanak preko Skype ili virtuelno druženje s većom ekipom.

Ribe

Ribe su beznadni romantici i sanjari. Njih ćete najbolje podstaknuti nečim što ima dubinu i što je povezano s umjetnošću. Slikajte zajedno, pogledajte predstavu na YouTube ili im odsvirajte nešto ako znate da svirate, piše Noizz.rs.