Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POKRENUĆU TUŽBU” Andrej Atijas ljut na porodicu Đogani, sprema OSVETU

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Anabela je svojim ulaskom u “Zadrugu” podigla veliku prašinu, te se svakodnevno pred milionima gledalaca iznosi prljavi veš iz njenog i Gagijevog braka, a u cijelu priču su umiješali i Andreja Atijasa.

Naime, cijela porodica Đogani pokušava da zaštiti Gagija, osuđujući Anabelu i njenog supruga Andreja za sve što se izdešavalo među njima, a Gagijeva sestra, Nađa Đogani je prije nekoliko dana žestoko je oplela po Atijasu uz tvrdnju da ga je zbog dugova prebio kum, uz pomoć još desetak mučkaraca.

Andrej je nakon Nađinih navoda odlučio da reguje, pa je osuo paljbu po kompletnoj porodici Đogani i najavio tužbu Gagijevoj sestri.

– Strašno kakvim podlostima i lažima se bave… Ali od takve porodice, koja opravdava nasilje, ništa me ne čudi. Uostalom, dajem vam za pravo da pitate Lunu da li je to opet tetka malo lagila kao i do sad, pa mora Luna da je demantuje. Ne znam šta postiže takvim lažima, sama sebi uskače u usta i pred cijelom nacijom ispada patološki lazov… A što se mene tiče, ja se neću spuštati na taj primitivni nivo na koji se spušta dotična, već ću pokrenuti tužbu za klevetu po više tačaka iz njenog intervjua – rekao je Andrej za Pink.rs.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO