Hronika

“Pokušali su da ga reanimiraju, ali bezuspješno" Potresno svjedočenje očevidaca stravične nesreće u kojoj je poginuo motociklista (VIDEO)

Motociklista M.M. (46) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra večeras oko 18 časova. Povrijeđen je i pripadnik Saobraćajne policije koji je vozio ka lokaciji gdje je bio sudar i pod neutvrđenim okolnostima pao sa motocikla.

Poginuo motociklista u nesreća
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Prema riječima reportera Blica koji je na licu mJesta, svuda po ulici gdje se nesreća dogodila ima krvi.

Radnica iz prodavnice koja se nalazi preko puta lica mjesta rekla je da je čula jak udarac oko 18 časova.

– Jako je lupilo, kao da je udario u nešto, a onda je odletio u jednu stranu. Motor je bio nekoliko metara dalje od tijela – rekla je jedna od žena koja se zatekla na licu mjesta.

Potresno svjedočenje

Radnica iz obližnje trafike kazala je da je motociklista prije sudara udario u trafiku.

– Skočila sam misleći da je auto udario u trafiku. Kada sam izašla vidjela sam čovjeka sa kacigom kako leži. Hitna pomoć je pokušavala 10 do 15 minuta da ga reanimira, ali nisu mogli da mu pomognu. Ljekar iz Hitne pomoći je rekao da je prilikom sudara sletio sa motora, glavom udario u znak koji je iskrivio i pao. Motor je odletio na šine koje su nasred puta, nekih 4 do 5 metara udaljene – rekla je prestravljena žena koja nije mogla da prestane da se trese.

Prema njenim riječima, saobraćaj se odvijao u obe trake i vozila nisu mogla brzo da voze, ali da se on vjerovatno, u žurbi, provlačio između automobila.

Pročitajte još

Takođe i radnica iz obližnje kladionice ispričala je da je vidjela reanimaciju i da nesrećnom čovjeku nije bilo pomoći.

Podsjećamo, do nesreće je došlo kada su se sudarili motociklista (46) koji je upravljao skuterom marke “pjađo beverli” i vozač automobila M.P. (19) koji je upravljao “golfom”.

Kako se saznaje, službeni policijski motocikl “BMW” vozio je Filip P (29).

Policajac je bio na službenom zadatku, upućen na obezbjeđenje lica mjesta saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Motocikl se kretao šinama zbog zaustavljenih vozila, proklizao je i policajac je pao. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije