Zabava

“POLA PORODICE SAM SMJESTILA U BOLNICU”Ana Nikolić prestravljena dešavanjima usljed pandemije

Ana Nikolić zabrinuta je zbog svega što se dešava usljed pandemije korona virusa i kaže da odbrojava dane da prođe ova 2020. godina.

“POLA PORODICE SAM SMJESTILA U BOLNICU”Ana Nikolić prestravljena dešavanjima usljed pandemije
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE/TWO LOUDER TV

Kako mogu da budem? Kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osjećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvjesno. Naravno da se ne osjećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa djecu, to je za njih običan virus – počela je Ana.

Pjevačici je najteže palo to što je najbliže “smjestila u bolnicu”, piše Telegraf.

– Ono što sam doživjela oko sebe, od porodice, prijatelja, članove najšire porodice sam smjestila u bolnice, nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe. Pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu – objasnila je Nikolićeva.

Pjevačica kaže i da rigorozne mjere zaštite u njenom domu važe još od 2017. godine, kada je na svijet donela kćerku Taru.

– Otkako sam rodila Taru, u moju kuću se ulazi s natikačama, s maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dijete, bila je tolika sterilnost, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. Rijetko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta manje – priznala je Ana.