Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POLICAJAC I LJUBITELJ MOTORA Ovo je sin Miše Janketića koji je HITNO HOSPITALIZOVAN (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Sin pokojnog glumca Mihaila Miše Janketića Radomir Janketić smješten je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, što je za potvrdio njegov brat Marko. Radomir je najstariji nasljednik proslavljenog srpskog glumca i nikada se nije eksponirao u javnosti.

View this post on Instagram

BMW F650 GS

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on

Radomir Janketić ima 42 godine i po zanimanju je policajac. Iako se, uprkos tome što mu je otac bio jedan od najvećih srpskih glumaca, nikada nije pojavljivao u javnosti, Radomir je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Ne krije da su mu velika strast automobili i motori, a na Instagramu je jednom prilikom podijelio i fotografiju smrskanog auta, navodivši da je doživio saobraćajku.

Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam poslije prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu imao si sreće u nesreći po stoti put. Ja bih za početak bar JEDNU SREĆU U SREĆI – napisao je Radomir tada.

Kako su za Blic u aprilu ove godine ispričale komšije porodice Janketić, Radomir je tada boravio u Crnoj Gori.

– Čuo sam da je Radomir u Crnoj Gori i da je policajac. Toliko su jedna obična porodica sa ispravnim stavovima kad sve oko njih nije. Ostali su normalni u ovom ludom vremenu – rekla je tom prilikom jedna starija gospođa koja živi u zgradi pored porodice Janketić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO