Hronika

Policija traga za nasilnicima: Jednoj osobi ukazana ljekarska pomoć nakon napada u Banjaluci

Jednoj osobi večeras je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Banjaluci zbog povreda koje je zadobilo kada je, kako je prijavljeno policiji, više nepoznatih osoba fizički i verbalno napalo grupu građana koja se samoinicijativno okupila ispred prostorija nevladine organizacije u ulici Krfska u tom gradu.

Policija traga za nasilnicima: Jednoj osobi ukazana ljekarska pomoć nakon napada u Banjaluci
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
napad na aktiviste Bh povorke ponosa

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da policijski službenici te uprave preduzimaju sve mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela nasilničko ponašanje i otkrivanja izvršilaca.

Pročitajte još

U saopštenju se navodi da je nadležnoj policijskoj stanici oko 18.45 časova prijavljeno narušavanje javnog reda i mira ispred prostorija nevladine organizacije u ulici Krfska na način da je više nepoznatih osoba fizički i verbalno napalo grupu građana koja se samoinicijativno okupila ispred tih prostorija.

– Jednom oštećenoj osobi je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Banjaluci zbog tjelesnih povreda koje je zadobilo, dok su ostali okupljeni građani uz pratnju policijskih službenika pristupili u prostorije Policijske uprave Banjaluka, radi lične bezbjednosti i saslušanja u svojstvu oštećenih osoba –  ističe se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu nasilničko ponašanje.

.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije