Društvo

Policija zatekla trudnicu kako se PREVIJA OD BOLOVA u automobilu, zahvaljujući njima spasena su dva života

Nezapamćena drama odigrala se prije pet dana u Beogradu, kada su policajci u patroli zatekli trudnicu kako se u automobilu previja u bolovima.

Policija zatekla trudnicu kako se PREVIJA OD BOLOVA u automobilu, zahvaljujući njima spasena su dva života
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Nakon što je trudnica zadobila bolove, sela je sa svojom porodicom u automobil gdje su se zajedno uputili ka bolnici. Dramu koja se odigrala prepričala je njena svekrva Svetlana Pejčić.

– Sve se odigralo 12. februara kada je moja snaja pokušala da stigne do bolnice. Bilo je oko 16 časova kada je u gradu bila najveća gužva, veliki zastoj u saobraćaju – počela je priču Slađana, prenosi Informer.

Slađana je izašla iz automobila i zamolila policajce da ih sprovedu do bolnice.

– Osjećala je velike bolove, umalo se nije onesvijestila. Gledala sam i mislila sam da će se svakog trenutka poroditi. Izašla sam iz auta i zamolila policajce da nas sprovedu do bolnice – ispričala je Slađana.

Pročitajte još

Nakon što ih je zamolila za pomoć policijska brigada je upalila svoju rotaciju i porodicu brzo sprovela do ulaza u bolnicu.

– Doktorka je rekla da nije u pitanju porođaj, već da ima kamen u bubregu koji joj je izazivao neopisiv bol – otkrila nam je Slađana i dodala:

– Zahvaljujući policiji, moja snajka je sada dobro, u devetom je mjesecu trudnoće i željno isčekujemo porođaj.

Prihvati notifikacije