Politika

POLJUPCI ZA KRAJ SARADNJE Ovako je Nešić ispratio Banjca iz DNS (VIDEO)

Darko Banjac danas je u Narodnoj skupštini Republike Srpske saopštio javnosti da napušta DNS, a Nenad Nešić ga je tom prilikom i ispratio poljupcem u obraz.

POLJUPCI ZA KRAJ SARADNJE Ovako je Nešić ispratio Banjca iz DNS (VIDEO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Sada već bivše stranačke kolege su se ovako prisno pozdravile iako se poljupci i bliski kontakti ne preporučuju u doba virusa korona.

– Nakon smjena četiri potpredsjednika, ja kao generalni sekretar DNS podnosim ostavku na to mjesto. Nešić, predsjednik DNS i ja imamo dijametralno različite stavove o kojima ćemo mirno razgovarati u narednom periodu. Ja nisam vise član DNS, ne mogu ni biti šef kluba DNS – kazao je danas Banjac.

Predsjednik DNS- Nenad Nešić kazao je da će DNS djelovati opoziciono u NSRS i Parlamentu Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

– Banjac, moj prijatelj i drug, nije se slagao sa tim – naveo je Nešić i tom prilikom ga pozdravio poljupcem.

Poručio je da će DNS imati novog šefa kluba, a sjednica Predsjedništva u 15 sati.

Pročitajte još

Nakon izbora DNS je na prekretnici: jednu frakciju snažno opoziciono vodi Nenad Nešić, dok provladinu frakciju, za saradnju sa SNSD, zastupaju Ognjen Tadić, Darko Banjac.

Opozicionu struju u DNS predvodi Nenad Nešić lično, a podržan je i od odbora iz Istočnog Sarajeva, Prijedora, dijela Bijeljne i Hercegovine.

Prihvati notifikacije