Hronika

Polomljena jagodična kost i vilica: Manijak iz čista mira pretukao djevojku (20) nasred ulice (FOTO)

Sasvim običan izlazak u kafić za Anastasiju Aleksić postao je pravi pakao.

Pretučena djevojka u Paraćinu
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Manijak, koga i ne poznaje, iz čista mira je, ispred kafića u Paraćinu, napao djevojčicu, zatvorio joj oko, polomljena joj je jagodična kost i vilica…

Kada je ovog avgusta Anastasija iz Austrije u kojoj živi i čiji je državljanin došla kod bake i djeda u Paraćin na petonedeljni odmor, nije ni slutila kroz kakav će pakao proći. Samo nakon par dana od dugo iščekivanog odmora, Anastasija je završila sa teškim tjelesnim povredama i na operacionom stolu.

Pretučena djevojka u Paraćinu
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Goran Aleksić, otac ove dvadesetogodišnjakinje ispričao je u jutarnjem programu Pink televizije, šta se sve dogodilo tog dana.

– Izašla je sa drugaricama tu noć u kafić. Među nekim momcima se desila svađa, prepirka, moja kćerka je pokušala da izađe napolje, izašla je, htjela je da pozove taksi, međutim manijak ju je udario i pala je… Tukao ju je šakom, stegnutom pesnicom… Djeca nisu bila svjesna šta se dešava, ali su pozvali Hitnu i policiju – kaže Goran.

Ova djevojka, koju je manijak pretukao iz čista mira, kaže da se ne sjeća gotovo ničega od momenta kada je pala od prvog udarca. Kada je otvorila oči vidjela je samo ljekare oko sebe.

– Krvarila sam dva sata. Kada sam pala znam samo da sam pala i sjećam se da kada sam se probudila došla je hitna. Nikada ga nisam vidjela, on je uzeo i prebio me. Plašim se i za svoje prijatelja i za sebe – izjavila je.

Otac pretučene djevojke u Paračinu
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Manijak koji je krvnički tukao djevojku od ranije je poznat policiji, tvrde. Kako kažu, osim kratkih izjava same Anastasije i par svjedoka, manijak je na prepoznavanje otišao tek pet dana kasnije. Policija ga nije zadržala, a svedoci jedan po jedan odustaju od svjedočenja, zbog straha da bi ista situacija mogla i njih da zadesi.

– Nakon prepoznavanja, on je i dalje na slobodi. Tog dana smo imali više svjedoka, poslije niko nije htio da svjedoči, zbog straha, kažu da će opet izlaziti u grad i boje se osvete – naveo je Goran.

Manijak koji je pretukao djevojku u Paraćinu
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Nemili događaj odigrao se 18. avgusta u ispred kafića u Paraćinu. Do danas ništa konkretno nije urađeno povodom tog slučaja, kako tvrde oštećeni. Manijak je i dalje na slobodi, iako kako kaži, ima sasvim dovoljno elemenata da se slučaj proslijedi tužilaštvu.

Od zadobijenih batina Anastasija je imala zatvoreno oko, dobila je fakturu jagodične kosti, usne su joj ušivane, a čak se i na noktima vide tragovi nasilja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu