Zabava

PONOSAN NA KĆERKU Topalko: Nikad je nisam vidio pijanu

Pjevač Milan Topalović Topalko, ispričao je u novom intervjuu za domaće medije, da je od kćerke Helene Topalović imao samo jedan zahtjev – da bude dobar čovjek i da se ne drogira.

PONOSAN NA KĆERKU Topalko: Nikad je nisam vidio pijanu
FOTO: TOPALKO.TOP/INSTAGRAM SCREENSHOT

Što se tiče vaspitanja moje kćerke, bio sam dovoljno strog i dovoljno popustljiv. Od nje sam samo tražio da bude dobar čovjek, prijatelj, da ne laže, da ništa ne uradi drugome što ne bi voljela da urade njoj kaže pjevač, prenosi Expresstabloid.

Dodaje da je Helena imala fino djetinjstvo.

 – Dok nije napunila 16, 17 godina imala je zabrane, kada sam shvatio da je ozbiljna ličnosti, onda sam joj popustio. Tada sam joj rekao: „Ja sam poznat pjevač, mogu da budem na vrhu, a mogu biti i na dnu, ali to više nije do mene, nego do tebe”, a ona mene pita: „Pa kako to?”. Ja joj kažem: „Ako ti odeš sa drugaricama, pa se napiješ, pa uzmeš da šmrčeš kokain, pa uđeš u priču sa lošim ljudima, ja ću biti nesretan, a ako budeš imala sve vrijednosti ljudske, ja ću tada biti najsretniji, pa iako ne budem imao nijedan hit”. Nikad je nisam video pijanu, ja je zamolim da popije sa mnom čašu vina, ona jedva jednu čašu popije. Ona ne puši cigarete i ja ne mogu biti srećniji od toga – kaže Topalko.

Prihvati notifikacije