Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PONOVO ODUŠEVLJAVA FANOVE Smršao 35 kilograma, pa obećao da je ovo posljednji put

Zabava
Autor:

Foto: Promo

Britanski glumac Kristijan Bejl smršao je 35 kilograma za ulogu u novom filmu. Mada je transformacijom oduševio fanove, on je ipak odlučio da će prestati s mršavljenjem, jer je to opasno za zdravlje.

– Neprestano ponavljam da sam s tim završio, ali sad stvarno mislim da sam gotov – rekao je Bejl.

Za najnoviji film “Ford vs. Ferrari” Bejl je izgubio 35 kilograma za ulogu vozača Kena Majlsa. Njegov kolega Met Dejmon zadivljen je njegovim transformacijama.

– Zabavljao sam se gledajući ga. Ima disciplinu monaha jer se transformisao iz Dika Čenija u ovog lika. Morao je izgubiti 35 kilograma, a to nije nimalo lako – rekao je Met.

Iako je u šali neprestano govorio da je debljanje za ulogu Čeneja bilo jednostavno, ipak je priznao da je to bio težak proces.

– Očajno je. Grozno je. Ako gubite kile, nema ničeg drugog osim toga da odlazite u krevet gladni i osjećate se očajno. Debljanje je druga krajnost. Potpuno gubite disciplinu i prežderavate se kao luđak. Moram prestati jer nije zdravo za moje tijelo. U četrdesetima sam i bit će opasno ako ne postanem svjesniji vlastite smrtnosti – rekao je Bejl.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO