Sudbine

Popularni glumac otvorio dušu "Bez nje, bio bih mrtav odavno, utopio bih se u alkoholu"

Glumac Ser Moris Džozef Miklvajt (88) prije par godina otkrio da se u mladosti borio sa alkoholizmom, i da je jedino njegova druga supruga, Šakira Kejn uspjela da ga vrati na pravi put.

Popularni glumac otvorio dušu "Bez nje, bio bih mrtav odavno, utopio bih se u alkoholu"
FOTO: KAMIL KRZACZYNSKI/EPA

Bez nje, bio bih mrtav odavno. Utopio bih se u alkoholu, a smrt bi bila izvjesna. U mladosti, nisam vodio računa o sebi. Pio bih litar votke dnevno i pušio bih po nekoliko kutija cigareta – rekao je glumac i dodao da je takav stil života vodio jer nije mogao da se izbori sa konstantnim stresom.

FOTO: DANIEL DEME/EPA
FOTO: DANIEL DEME/EPA

– Nisam bio nesrećan, više me je stres uzimao pod svoje. Sva ta pitanja: Da li da prihvatim novu ulogu? Kako da je odigram? Kako ću da zapamtim sav taj tekst?. Ta pitanja su me iscrpljivala i izazivala stres. Kada sam upoznao Šakiru, ona me je jednostavno smirila – pričao je Kejn 2016. godine, prenosi Kurir.

– Ona mi je desna ruka, njoj se povjeravam i ne postoji događaj i misao koju nisam podjelio sa njom. Upoznao sam je kada sam već bio poznat, ali sigurno ne bih stigao tu gdje jesam, da nije bilo nje – priznao je glumac.

– Nikada mi nije rekla moraš da prestaneš da piješ, ali otkako sam je upoznao, sam sam poželeo da ostanem trijezan – zaključio je Kejn.

Kejn je jednom prilikom rekao da muškarac ženi mora sve da govori i da ne smije da živi paralelan život.

Prihvati notifikacije