Zabava

"PORODICA ME SE ODREKLA" Bojan Tomović progovorio o borbi sa teškom bolešću i najmračnijem periodu, evo od čega živi

Pjevač Bojan Tomović u svojoj ispovijesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se porodica odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da rijetko nastupa.

Bojan Tomović
FOTO: BLIC TV / SCREENSHOT

Ni najvećem neprijatelju ne bih poželio da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promjene kad je liječenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lijekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smijem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku – priča Bojan i nastavlja:

– Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mjere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovjek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pjevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar.

Pročitajte još

“Porodica me se odrekla”

– Živim u Budvi, a tamo imam i nekoliko apartmana koje izdajem. Kaplju mi pare odatle, tu je nešto i od autorskih prava i to mi je sasvim dovoljno za život. Nisam zahtjevan čovjek. Bitno mi je da imam za sebe i ljubimca. S porodicom nisam u kontaktu, ne viđamo se i ne čujemo previše jer su me se majka i brat odrekli kad sam rekao da sam biseksualac. Preko toga nisu mogli da pređu, a vi znate kako je to kad se tako nešto izjavi u Crnoj Gori. To je nekako sramota za porodicu, ali nemam namjeru da se krijem i živim dvostrukim životom.

Tomović se, inače, na javnoj sceni pojavio 2005. godine, a svojim hitovima oduševio je javnost. Predviđali su mu veliku karijeru, ali godinama je nizao probleme, pravio skandale, promjenio je vjeru, obolio pa i prijetio samoubistvom, prenosi Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije