Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PORODICA U ŠOKU Smrt mladića za kojim se tragalo 79 dana i dalje pod VELOM MISTERIJE

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Porodica Miroslava Armackog, mladića iz Melenaca kod Zrenjanina koji je nakon 79 potrage pronađen mrtav u kanalu kraj puta, u šoku je zbog tragične vijesti, jer su se do posljednjeg trenutka nadali da će Miroslava pronaći živog i zdravog.

Tijelo Miroslava Armackog, koji je nestao 4. jula, pronađeno je u subotu na 500 metara od ulaza u Melence, u kanalu kraj puta. Pored mladića nalazio se i motor koji je vozio kad mu se izgubio svaki trag.

U kući porodice Armacki, tuga i bol, neutješni otac Milorad, majka i brat Aleksandar, koji su posljednjeg dana gajili nadu da je možda njihov sin i brat živ, dočekuju veliki broj prijatelja pokojnog Miroslava, čije tijelo je nakon obdukcije u novosadskom Centru za sudsku medicinu dopremljeno do kapele u Melencima.

Baba nastradalog Miroslava rekla je juče za Kurir da porodica i dalje ne zna šta se tačno dogodilo.

– Znamo samo da su pronađeni i on i motor i da je tijelo sada na obdukciji. To se dogodilo 500 metara prije ulaza u Melence – kratko je rekla baba.

Teške povrede

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je imao slomljen vrat, a neposredno pored tijela pronađeni su i dijelovi crnog motora, koji se nakon zabijanja u zemlju raspao na više dijelova.

– Zasad se ne isključuje mogućnost da je sletio motorom u kanal i poginuo, a moguće je i da se sudario s nekim vozilom, poslije čega je sletio u jarak – rekao je izvor iz istrage.

Kako je izvor dodao, misterija je kako ga do sada nisu pronašli i pored brojnih potraga koje su organizovane u prethodna dva mjeseca u okviru kojih je bio uključen čak i dron grada Zrenjanina i avijacija.

– Misterija je kako niko do sada nije pronašao Armackog, s obzirom na to da su tu ljudi često prolazili. Iako djeluje da je nastradao u saobraćajki, niko ne želi da se zvanično izjašnjava dok se istraga ne završi. Moguće je i da ga je neko samo bacio tu – dodao je izvor.

Otišao da isproba motor

Po Miroslavljevom nestanku njegov brat Aleksandar objasnio je da je mladić kobnog dana bio veseo i raspoložen.

– Miroslav je pozvao svoje najbliže na roštilj, kako bi častio što su mu povećali platu. Nakon toga je otišao da isproba motor koji je tog dana popravljao i više se nije vratio – ispričao je medijima brat mladića.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO