Zabava

Porodična drama: Rasta hoće da preuzme starateljstvo nad njegovom i Aninom kćerkom

Ana Nikolić prethodnih dana u centru je skandala nakon što ju je pjevač Darie Šorgović optužio za uznemiravanje, kao i zbog kratera na njenom licu, ali i zbog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem.

Porodična drama: Rasta hoće da preuzme starateljstvo nad njegovom i Aninom kćerkom
FOTO: MILAN ILIĆ, OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Kako se sada navodi, Anin bivši partner, Stefan Đurić Rasta, zbog svega , ima u planu da joj oduzme starateljstvo nad kćerkom Tarom, zbog čega je ona burno reagovala i u medijima započela svađu govoreći loše o njemu.

Zbog navodnih poroka koji se vezuju za nju, Đurić je najprije razgovarao s pjevačicom o kćerki i brizi o njoj, ali ona nije željela da čuje da Rasta jedini vodi računa o Tari. Tako je Rasta odlučio da preuzme stvari u svoje ruke kada je odluka o starateljstvu u pitanju, te sada samo preko advokata komuniciraju.

Pročitajte još

– Anine i Rastine svađe upravo su bile zbog njenog lošeg načina života, a on joj je prebacivao da dijete ne treba tako da živi. Zato su prve svađe krenule jer on ima u planu da joj oduzme starateljstvo. Ona neće da čuje za to, zato ga je pljuvala po medijima, ali Stefan neće odustati od toga da postane jedini staratelj Tari – kaže izvor blizak reperu, te dodaje da pjevačica ima problem već duži vremenski period.

– Zato kao da je se odrekao i rođeni brat Marko, majka se povukla jer ne može da utiče na nju, a ima jednog prijatelja koji posebno loše utiče na nju i koji ju je u sve to uvukao – zaključuje izvor, prenosi 24sedam.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije