Zabava

PORODIČNE VEZE Ivanka će biti ljuta kad vidi ko je glasao protiv Trampa

Supermodel Karlie Klos ima ogromnu podršku demokrata jer je javno otkrila da je glasala za Džoa Bajdena, a ne za Donalda Trampa.

PORODIČNE VEZE  Ivanka će biti ljuta kad vidi ko je glasao protiv Trampa
FOTO: JOHN AMIS/EPA

Iako inače nije riječ o nekoj posebnoj hrabrosti, u Karlinom slučaju situacija je malo drugačija. Njen muž Džošua Kušner brat je puno poznatijeg Džereda Kušnera, supruga Ivanke Tramp i zeta Donalda Trampa.

Dok Ivanka i Džered vrlo snažno podržavaju njenog oca u trci za drugi mandat, Karli je jasno dala do znanja da Bajden ima njen glas. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu vidi se da je svoj listić poslala poštom, a pritom je nosila masku s Bajdenovim i imenom Kamal Heris.

Klos je već ranije komentarisala da Tramp ne upravlja dobro državom u vrijeme pandemije, naglašavajući da bi nauka trebala imati prednost pred raznim teorijama, prenosi Index.

Klos se udala tajno u oktobru 2018. godine za Kušnera, s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Strani mediji tada su pisali da vezom, odnosno brakom nije oduševljena njegova konzervativna porodica, kojoj ni Ivanka nije bila dobar izbor za prvog sina.