Zabava

"POSEBNA, JEDINSTVENA" Veliku istinu o ljubavi Đoleta i Olivere rekao je njihov sin Aleksa

Kako su se voljeli Olivera i Đorđe Balašević, to jeste jedna sasvim posebna ljubavna priča, o kojoj će se pričati i pričati....

"POSEBNA, JEDINSTVENA" Veliku istinu o ljubavi Đoleta i Olivere rekao je njihov sin Aleksa
FOTO: RAS SRBIJA

Ta ljubav je čuvenom paru Oliveri i Đorđu Balaševiću donijela kćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu koji je prošle godine u intervjuu za magazin Helo rekao:

– Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog djeteta, normalnog i ispravnog.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Aleksa koji se bavi organizacijom modernih gladijatorskih igara, MMA borbi, objedinjenih u spektaklu zvanom “Megdan”, pričao je tada i o svojoj vjerenici Nikolini, romantici, ljubavi…

– Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svijetu. Mama me savjetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih – poručio je Aleksa koji se 2010. pojavio u rediteljskom debiju svog oca “Kao rani mraz”, prenosi Žena Blic.