Zabava

"Poslije raskida može doći ponovo do pomirenja" Sandra Afrika progovorila o bivšim ljubavnim partnerima

Zanosna pjevačica Sandra Afrika otkrila je nekoliko vrlo zanimljiih detalja koji su obilježili njenu karijeru, pjesme, ali i ljubavni život koji je u posljednje vrijeme i te kako komplikovan.

"Poslije raskida može doći ponovo do pomirenja" Sandra Afrika progovorila o bivšim ljubavnim partnerima
FOTO: OLIVER BUNIIĆ / RINGIER

Pjevačica je gostovala u Pulsu Srbije kod voditelja Ivana Gajića, pa se osvrnula na aktuelne teme što se tiče poslovnog, ali i privatnog života.

Popularna pjevačica je u poslijednje vrijeme bila jako zauzeta radom na novoj numeri i kadrovima oko spota:

– Jako lep spot, ali nije išlo tako glatko. Čak tri puta je vraćen, pa smo čekali za odobrenje od strane Jutjuba. Drugi put se dešava da mi obaraju spot, tako da ovo nije ništa novo. Što se tiče generalno mojih spotova, smatram da uvek nešto fali da bi to bilo cakom pakum, nikada nisam sto posto zadovoljna, malo sam teška za saradnju – priča Sandra Afrika, prenosi Kurir.

Potom se osvrnula na svoj ljubavni život koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim:

– Mi smo u korektnom odnosu, novine uvek malo dodaju, a nikad ne oduzimaju. Ja sam sa Vovom (Vladimir Volkov) u dobrim odnosima, nikada ne ostajem u lošim odnosima sa bivšim partnerima. Generalno mislim da poslije raskida može doći ponovo do pomirenja i ljubavi sa istom osobom. Vjerujem u to, što ne znači da će biti u mom slučaju sa Vladimirom, mada mi smo se više puta mirili i raskidali – zaključuje pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije