Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POSVAĐALA SE SA MAJKOM Poznat datum Luninog ulaska u Zadrugu, za učešće dobila NEREALNU CIFRU

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Bivša rijaliti zvijezda i pjevačica Luna Đogani prelomila je da uđe u aktuelnu sezonu “Zadruge”.

Iako je tvrdila da više nikada neće u rijaliti, kao i to da joj je prioritet da se posveti pjevačkoj karijeri, Đoganijeva se ipak predomislila, piše Blic.

Naime, sa “Pinka” je stigla nepristojna ponuda u kojoj joj nude 100.000 evra za četiri mjeseca boravka u rijalitiju. Jedan od glavnih motiva ulaska je i rasturanje veze njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić.

– Luna je nedavno dobila ozbiljnu ponudu od Pinka da ponovo uđe u “Zadrugu”. Šuška se da su joj ponudili čak 100.000 evra za četiri mjeseca. Plan je bio da u program uđe sad u subotu, ali to nije bilo moguće zbog unapred zakazanih nastupa. Zato su sve pomjerili za dan kasnije – rekao je izvor i objašnjava kakve će uslove Luna imati:

– Neće moći da se bori za glavnu nagradu, takav je dogovor. Ostali takmičari to neće znati, pa će na sve načine pokušavati da je sabotiraju. Biće zanimljivo pratiti i njen odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji se muva sa Jelenom Pešić. Đoganijeva planira da se pred kamerama obračuna sa svojim ocem Gagijem – rekao je izvor.

– Luna Gagiju zamjera mnogo toga. Najviše je boli što njen otac podržava Jeleninu i Markovu vezu. Mislim da će mu sve sasuti u lice čim se sretnu – priča izvor.

Za razliku od Gagija, koji i ne sluti šta mu se sprema, Anabela zna za Lunin plan i uopšte joj nije drago!

– Njih dvije su se žestoko posvađale kada joj je Luna rekla da je ponovo potpisala ugovor za “Zadrugu”. Anabela je ranije zbog kćerke i njenih nervnih slomova u rijalitiju pila tablete za smirenje, pa ne želi ponovo kroz sve to da prolazi. Luna joj obećava da će ovoga puta voditi računa kako se ponaša – završava priču dobro upućen izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO