Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POTRAGA ZA NAPADAČEM Bivšeg košarkaša pretukao SIN BIZNISMENA, majka ga zatekla krvavog

Hronika
Autor:

Foto: Marko Metlas/RAS Srbija

Beogradska policija i dalje traga za Dušanom Silićem (27) zbog sumnje da je prekjuče oko 17 sati pretukao Nemanju Bezbradicu (26), bivšeg košarkaša Partizana.

Napad na bivšeg košarkaša dogodio se u nedjelju oko 17 sati u Ulici vožda Karađorđa u Jakovu. Prema riječima izvora Blica upoznatog sa slučajem, Nemanja Bezbradica stajao je ispred kuće i razgovarao sa jednom osobom, kada mu je u jednom trenutku prišao, kako se sumnja, Dušan Silić.

– Dušan je, kako se sumnja, Nemanji prišao s leđa i zadao mu nekoliko udaraca, nako čega je mladić pao i izgubio svijest, a on se dao u bijeg. Metež ispred kuće čula je Nemanjina majka, koja je odmah pozvala policiju – dodaje izvor.

Ona je navodno ispričala da joj je osoba koja je bila u društvu sa Bezbradicom rekla da sumnja da je njenog sina napao Dušan Silić, koji je inače takođe iz Jakova.

Prema informacijama, Bezbradica je sa teškim tjelesnim povredama primljen u bolnicu, ali sada je u svjesnom stanju.

– Bezbradica je u bolnicu primljen sa povredama koljena i ručnog zgloba, a po tijelu je imao i oguljotine. Takođe, njemu je konstatovan i prelom lobanje zbog čega je zadržan na liječenju – dodaje izvor.

Policija je krenula u potragu za osumnjičenim, međutim na adresi na kojoj je prijavljen ga nisu zatekli. Policija je nastavila potragu za njim, a Dušan Silić je sin poznatog beogradskog biznismena. Policija je, tragajući za napadačem, pretresla i kuću Dušana Silića koja se takođe nalazi u Jakovu. Izjavu u policiji dao je i brat osumnjičenog, nakon čega je otišao kući.

Reporteri Blica razgovarali su juče sa komšijama porodice Bezbradica, koje kažu da su šokirane napadom na nekadašnjeg košarkaša.

– Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udarca od pozadi. Vjerovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobjegao je – kažu zaprepašćene komšije pokazujući mjesto na kojem se dogodio napad. Komšije Bezbradica kažu za da su ogorčeni zbog napada na bivšeg košarkaša. Dodaju i da su čuli da policija traga za Dušanom Silićem

O motivu napada na košarkaša od juče se nagađa u Jakovu. Pojedine informacije govore da je posredi sukob zbog djevojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi.

Nemanja Bezbradica je karijeru počeo u OKK Beogradu, a potom je prešao u Radnički, iz kog je 2013, kao 20-godišnjak stigao u Partizan. Ali, nije prošlo dugo, a karijera je prestala da ide brzom uzlaznom putanjom. Kao što je u mlađim reprezentativnim kategorijama krenuo da osjeća kako izgledaju porazi, tako je i njegova klupska karijera počela da ide drugačijim stazama. Prešao je u Zrinjski iz Mostara, zatim potpisao za Vareze, ali ne i zaigrao za taj italijanski tim, potom stigao u letonsku VRF Rigu i poslije dva i po mjeseca odande otišao. Od 2017. je član ovdašnjeg Beovuka.

U žiži javnosti zbog veze sa pjevačicom

Bezbradica je bio u žiži interesovanja ovdašnje estradne javnosti zbog veze sa pjevačicom Darom Bubamarom. Govorilo se da ju je zaprosio, ali da raskidaju vezu jer pomenuta pjevačica ima iza sebe dva braka i riješila je da se više ne udaje, što je otvoreno rekla i mladom košarkašu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO