Magazin

Potrebno je samo malo truda: Uz 3 koraka do većih usana (VIDEO)

Čak i najtanje usne mogu se učiniti vizuelno punijim uz odgovarajuću šminku.

Potrebno je samo malo truda: Uz 3 koraka do većih usana (VIDEO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Uopšte nije tačno da muškarci prije svega obraćaju pažnju na figuru. Kako su sociolozi saznali, muški pogled privlače ženske usne.

Pune usne čine sliku senzualnijom. I možete dodati volumen čak i najtanjim usnama uz pomoć kozmetike, bez pribjegavanja injekcijama ljepote i injekcijama punila.

Kako to postići?

Šminkeri preporučuju korišćenje prajmera za početak, koji će popuniti sve neravnine na usnama.Zatim napravite konturu olovkom, koja ide malo dalje od ivica, i zasjenčite usne. Ako koristite goli ruž, možete osjenčiti konturu, vizuelno će usne izgledati još punije, piše Magazin Novosti.

Pročitajte još

Sada možete nanijeti ruž za usne. Koristite marker da istaknete krivinu gornje usne za efekat skleka. I nježno navlažite centralni dio usana providnim sjajem.

Savet plus

Svijetle nijanse vizuelno povećavaju volumen, dok tamne, naprotiv, “jedu”. Ruž blistave teksture i običan sjaj takođe će učiniti usne punijim. Tečni ruž sa metalnim efektom će raditi odlično. A kap prozirnog sjaja u centru usana će dodati volumen čak i sa svijetlim karminom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije