Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POTRESNA ISPOVIJEST DEJANA DRAGOJEVIĆA Otkriveni detalji koji će mnogima NATJERATI SUZE NA OČI

Zabava
Autor:

Foto: Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Dejan i Dalila Dragojević pobjegli su iz rijalitija Zadruga, a sada su odlučili da kažu svoju stranu priče na mnoge teme koje su se potezale u rijalitiju.

Jedna od tih stvari vezana je i za njegovu majku Biljanu i činjenicu da nije odreagovao kada mu je na sahrani djeda, na staklu kombija nacrtala srce.

– Oni su rekli da nisam znao da se snima, ja sam znao da se snima. Znao sam da je bio kamerman. David je pozvao dvadeset novinara. Zvao je novinare na sahranu da bi njega slikali, davao je tamo intervjue, mislim da to nije normalno. Meni je bilo zabranjeno da izađem i da dam saučešće. Ja sam bio sto metara dalje kada je bila sahrana. U tom trenutku David je došao nešto do kombija da nešto pokazuje, pa su mi obezbjeđenje i reporterka rekli da se sklonim – rekao je Dejan za Telegraf i dodao:

– Onda su došle mama i Suzana, sestra, onda je ona krenula to da crta. Ja sam prije toga kroz rijaliti saznao, Milan je govorio da se dešavaju neke stvari da keva kometariše, da kači ovo, ono. Da se oglašavala, da je išla na taj sajam novinara i da se oglašava svaki dan. Ja sam tada rekao šta kao srce, prestanite da kucate i to je to. Onda su oni otišli. Vidim da su plasirali neke oči pune suza, nisu nam ni za Novu godinu poslali snimak, tako da pokazali su sebe – rekao je Dejan.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO