Društvo

Povodom DANA ŽENA na poklon ljubavni roman: Od "EuroBlica" dobijate darove koji će trajati godinama

Najčitaniji i najtiražniji dnevni list u Republici Srpskoj nastavlja da daruje, a ovaj put ćemo posebno obradovati čitateljke.

Povodom DANA ŽENA na poklon ljubavni roman: Od "EuroBlica" dobijate darove koji će trajati godinama
FOTO: SRPSKAINFO

Uz svaki kupljeni primjerak „EuroBlica“ , u ponedjeljak, 7. marta, dobićete besplatno knjigu.

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, darujemo ljubavni roman “Dan za Veroniku”.

Ne propustite svoj omiljeni dnevni list, jer ćete uz niz zanimljivih tekstova na poklon dobiti i knjigu.

Iz “EuroBlica” poručuju da na ovaj način žele ne samo obradovati čitaoce i čitateljke, nego i podsjetiti zašto je 8. mart važan praznik, a knjiga najljepši poklon.

Osmi mart, koji se od 1910. slavi kao Međunarodni dan žena, praznik je koji simbolizuje borbu za ravnopravnost muškaraca i žena, te borbu za jednaku platu i pristojne uslove za rad, kao i borbu žena za pravo glasa, pravo na obrazovanje i smaostalan dostojanstven život.

Dakle, Dan žena je prije svega dan borbe za ljudska prava žena, ali i dan za poklone. I upravo zato “EuroBlic” svojim čitaocima i čitateljkama povodom Dana žena poklanja knjige, jer knjiga je mnogo ljepši, praktičniji, dugotrajniji poklon, nego cvjetići, čokoladice, parfemčići.

Evo kako su poznati beogradski knjižari na duhovit način objasnili zašto je baš knjiga, u svakoj prilici, pa i povodom Dana žena – najbolji poklon.

– Knjigu je lako upakovati, a lijepa je i bez pakovanja. Knjizi nisu potrebne baterije da bi radila. Kniga nikad ne može biti pogrešne veličine ili boje. Nijedna knjiga neće izazvati alergiju. Knjigama nije potrebno uputstvo za upotrebu. Knjige su trajne: kad čokoladu otvoriš i pojedeš, ostaje samo šareni papir, a knigu možeš otvarati bezbroj puta – naodi se u ovom simpatičnom tekstu.

Knjige koje “EuroBlic” poklanja ispunjavaju sve navedene uslove. I nisu teške, ni doslovno ni po sadržaju.

Ove knjige nisu jedini osmomartovski pokloni “EuroBlica”. Slijedi još prijatnih iznenađenja.

Prihvati notifikacije