Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POVRIJEĐENA STALA NA BINU I PJEVALA Ana Bekuta jaukala od bolova poslije nastupa

Zabava
Autor:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Ana Bekuta nedavno je doživjela nezgodu i to pred sam početak drugog koncerta u centru “Sava”.

Bekuta je neposredno pred dolazak u dvoranu pala i iščašila skočni zglob. Uprkos tome što je trpila nesnosne bolove, ona je smogla snage da stane pred publiku i održi koncert.

– Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepila hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno povjerenje u svoje saradnike, kod Ane uvjek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povrijedila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomjeri, a potom je preblijedila u licu i osjetila mučninu. Samo je prokomentarisala: “Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!” – kaže izvor i nastavlja:

– Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mjesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama – otkriva izvor blizak pjevačici i dodaje da su prave muke krenule tek kad je adrenalin popustio.

– Još jači bolovi krenuli su uveče, nakon što se sve završilo, a ona stigla kući, ali Ana je odlučila da o svemu ćuti. Za njenu povredu znao je samo Mrka i pjevačicini saradnici koji su se zatekli na mjestu prilikom njenog pada. Nije željela da joj ništa poremeti sreću zbog koncerta, a to ni publika nije osjetila jer je ostala profesionalna i maestralna do kraja – završava izvor.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO