Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POŽELIM DA DOĐEM KOD TEBE NA BOLJE MJESTO” Kćerka Sinana Sakića objavila potresnu poruku pet mjeseci poslije pjevačeve smrti

Zabava
Autor:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Đulkica Sakić, kćerka folkera Sinana Sakića koji je preminuo 1. juna ove godine, posvetila je pokojnom ocu potresnu poruku.

– Poželim da te vidim. Poželim da te zagrlim. Poželim da ti kažem volim te tata. Kada bih mogla samo da dobijem šansu da čujem tvoj najljepši glas. Poželim tvoj mio i prelijep osmjeh, poželim naš razgovor pogotovo onaj gdje mi ispričaš sve šta te muči i šta te boli. Poželim da me pozoveš i kažeš ‘gdje si mala’, ali na žalost svi mi kažu on je sada na nekom boljem mjestu, a niko ne shvata da ja znam da je njemu najbolje bilo sa nama i kada smo bili tu svi na kakvom boljem mjestu. Poslije tebe je sve tužno i sve naopako, ti bi to sve znao popraviti jednom rečenicom. Poželim da ostavim sve i dođem kod tebe na to neko bolje mjesto. Toliko mi nedostaješ, toliko je prazno sve oko mene. Fališ mi jedini moj, matori moj – napisala je Đulkica na Instagramu, prenosi Blic.

View this post on Instagram

Poželim da te vidim. Pozelim da te zagrlim. Pozelim da ti kazem volim te tata. Kada bi mogla samo da dobijem sansu da cujem tvoj najlepsi glas. Pozelim tvoj mio i prelep osmeh, pozelim nas razgovor pogotovo onaj gde mi ispricas sve sta te muci i sta te boli? Pozelim da me pozoves i kazes 'gde si mala' ali na zalost svi mi kazu on je sada na nekom boljem mestu a niko ne shvata da ja znam da je njemu najbplje bilo sa nama i kada smo bili tu svi na kakvom boljem mestu.Posle tebe je sve tuzno,i sve naopako ti bi to sve znao popraviti sa jednom recenicom.Pozelim da ostavim sve i dodjem kod tebe na to neko bolje mesto toliko mi nedostajes,toliko je prazno sve oko mene. Falis mi jedini moj,matori moj ?? #mojtatamojheroj #myall #1 #mojsvet#sinansakic #mydaddy

A post shared by Djulkica (@djulkica) on

Sinan Sakić preminuo je 1. juna u Beogradu poslije teške bolesti. Legendarni pjevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su ljekari su nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Nekoliko dana prije smrti on je trebalo da bude prebačen u Padovu, gdje je trebalo da bude obavljena transplatacija. Nažalost, bitku s teškom bolešću poznati pjevač ipak je izgubio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO