Banjaluka

Poziv profesorima fizičkog vaspitanja: Besplatne sportske sekcije i ove školske godine

Osnovci u banjalučkim školama moći će i ove školske godine besplatno da učestvuju u radu sportskih sekcija.

Đak
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Grad Banjaluka i Stručno sportsko udruženje „Sportski misli Dobro“ i ove školske godine pokreću projekat “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, koji ima sveukupni cilj da se učenicima osnovnih škola grada omogući, da kroz povećan broj izabranih sportskih aktivnosti, budu fizički angažovani tokom čitave školske godine, odnosno da se ostvaruju u aktivnostima prema svojim afinitetima i mogućnostima, kao i da svoja interesovanja zadovoljavaju kroz Poziv profesorima fizičkog vaspitanja: Besplatne sportske sekcije i ove školske godine, i ono najvažnije da im se stvori navika za vježbanjem.

U tu svrhu, upućen je poziv profesorima fizičkog vaspitanja i sporta bez radnog iskustva u struci, nezaposlenim profesorima fizičkog vaspitanja i sporta, kao i zaposlenim profesorima fizičkog vaspitanja i sporta koji rade u osnovnim ili srednjim školama grada u nastavi fizičkog vaspitanja, da se u skladu sa projektom “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, a na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Vlade Republike Srpske, prijave za projekat, radi provođenja ciljeva projekta u osnovnim školama na teritoriji grada Banjaluka.

Pročitajte još

Prijavni obrasci se mogu preuzeti u kancelariji broj 25, Gradske uprave ili zahtjevom za preuzimanje obrazaca putem e-pošte na dejan.travar@banjaluka.rs.ba,

Prijave za projekat se mogu dostaviti do 3. oktobra u kancelariji broj 25, Gradske uprave Grada Banjaluka.

Iz Grada napominju da su  škole u obavezi da, do 2. oktobra dostave svoju saglasnost ili odluku o učešću u realizaciji projekta “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, a po komletiranju dokumentacije uradiće se raspored profesora po školama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije