Zabava

Poznata pjevačica žrtva prevare na društvenim mrežama: Identitet Nine Badrić iskorišten za reklamu bez njene dozvole (FOTO)

Hrvatska pjevačica Nina Badrić juče je na svom Instagram profilu objavila da je postala žrtva prevare na društvenim mrežama.

Poznata pjevačica žrtva prevare na društvenim mrežama: Identitet Nine Badrić iskorišten za reklamu bez njene dozvole (FOTO)
FOTO: BADRICH/INSTAGRAM SCREENSHOT

Naime, ona je podijelila fotografiju na kojoj navodno reklamira tablete za mršavljenje te objasnila da je riječ o krađi identiteta.

– Ne nasjedajte na ovu prevaru. Ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj – samo probušena kašika – poručila je Badrić.

Ovo nije prvi put da je ova hrvatska pjevačica na meti ovakvih prevara. Naime, prije tri godine bila je u gotovo identičnoj situaciji, kada je jedan brend reklamirao da je ona oduševljena jer je smršala uz pomoć njihovih proizvoda.

Nina Badrić žrtva prevare na Instagramu
FOTO: NINABADRIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je i tada poručila da ljudi ne nasjedaju na ove reklame i ne kupuju proizvode. Tada je obavijestila da će njen pravni tim reagovati. Podsjećamo, Nina Badrić je već ranije objavljivala o tome da je smršala 20 kilograma, ali da za to zaslužna drastična promjena u njenoj ishrani, kada je odlučila prestati s konzumacijom mesa, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije