Kultura

Poznati glumac umro u 49. godini: Iza sebe ostavio suprugu i 2 djece

Poznati glumac Kenet Mičel umro je juče u 49. godini, saopštila je njegova porodica. Posljednjih pet godina borio se sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Poznati glumac umro u 49. godini: Iza sebe ostavio suprugu i 2 djece
FOTO: RED CARPET REPORT ON MINGLE MEDIA TV/YOUTUBE/SCREENSHOT

Iza sebe je ostavio suprugu Suzan Mej Prat i njihoov dvoje djece.

Marvelova zvijezda i glumac kog ste gledali u “Star Trek: Discovery” vodio je herojsku borbu, koja se nažalost tragično okončala. Kenet Mičel pozajmljivao je glasove većem broju likova u “Star Trek: Lower Decks”.

Rođen je u Torontu u Kanadi, filmski naslovi odnosno televizijske serije u kojima je igrao su: Captain Marvel, Miracle, Jericho, The Astronaut Wives Club, Ghost Whisperer i Switched at Birth.U saopštenju porodice navodi se sledeće: “Pet i po godina Ken se suočavao s nizom strašnih izazova ALS. I na istinski način uspio je da se uzdigne iznad svakog gracioznošću i predanošću da živi punim i radosnim životom u svakom trenutku”. Vijest o njegovoj smrti donosi Daily mail.

Glumcu je bolest ALS dijagnostikovana 2018. a 2019. počeo je da koristi invalidska kolica.

– Onog trenutka kad su nam rekli da imam ovu bolest, bilo je kao da sam u nekom svom filmu, takav je bio osjećaj, kao da gledam onu scenu u kojoj se nekome govori da ima terminalnu bolest. Bila je to samo potpuna nevjerica, šok – ispričao je 2020.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije