Društvo

Pred nama je dug ciklus” Opštinski odbori NPS formirani u Loparama i Ugljeviku (FOTO)

U Loparama i Ugljeviku večeras su održane Izborne Skupštine opštinskih odbora Narodne partije Srpske (NPS) na kome su izabrani predsjednici kao i delegati izborne skupštine i članovi opštinskih odbora.

Pred nama je dug ciklus”  Opštinski odbori NPS formirani u Loparama i Ugljeviku (FOTO)
FOTO: SRPSKAINFO

Predsjednik NPS Darko Banjac istakao je da ljudi koji čine ovu partiju će dokazati da će uspjeti u svom političkom putu.

– U proteklih pet mjeseci NPS je pronalazila svoje mjesto u moru partija u Srpskoj, a već od 22. juna, tačnije od sljedeće sjednice Skupštine Republike Srpske će pokazati svoju poziciju koja će biti mnogo prepoznatljivija – najavio je Banjac.

Jedan od osnivača NPS Đorđe Popović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom istakavši da je to put legalizma i formiranja operativne strukture koja će na sljedećim izborima pokazati da je značajan faktor.

– Pred nama je dug ciklus formiranja Opštinskih odbora, i do sada to jako dobro ide a to govori da ćemo se pozicionirati na političkom nebu Republike Srpske onako kako to i dolikuje nama koji nastojimo da nudimo građanima politiku NPS – rekao je Popović.

FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO

Predsjednik Opštinskog odbora NPS Ugljevik, Dragiša Vidaković rekao je da ova stranka u podmajevičkoj opštini vrijedno radi i postiže dobre rezultate u lokalnoj sredini.

Izbornim Skupštinama u Loparama i Ugljeviku prisustvovali su Narodni poslanici NPS u Skupštini Srpske, Diko Cvijetinović, Željko Babić i Dragan Galić kao i ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srpske Senka Jujić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije