Društvo

Formiran Opštinski odbor NPS u Brčko distriktu (FOTO)

Sve više građana prilazi Narodnoj partiji Srpske, jer vide perspektivu u ovoj političkoj partiji, poručio je predsjednik NPS-a Brčko distrikta Đorđe Popović na današnjoj Izbornoj skupštini opštinske organizacije NPS-a u ovom gradu.

Formiran Opštinski odbor NPS u Brčko distriktu (FOTO)
FOTO: NPS

U prethodnom periodu radili smo na omasovljenju stranke, a od današnjeg dana krećemo s još intenzivnijim radom da opravdamo povjerenje građana – rekao je Popović, koji je jedan od osnivača NPS-a.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsjednik NPS-a Darko Banjac, koji je izrazio zadovoljstvo radom kompletne stranke u Srpskoj.

FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS
FOTO: NPS

– Svi skupovi sa izbornih skupština NPS-a širom Srpske su masovni i to je dokaz da nam građani daju ogromnu podršku. U proteklom periodu napadi na nas su sve učestaliji što je, između ostalog, jasan znak da radimo pravi posao, kada vidimo ko nas sve napada – istakao je Banjac.

Izbornoj skupštini u Brčkom prisustvovali su narodni poslanici NPS-a Diko Cvijetinović, Željko Babić, Dragan Galić,  potpredsjednici NPS-a Jovica Vlatković i Siniša Nikić, kao i gosti iz drugih opštinskih odbora.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije