Zabava

“PREKO NOĆI SAM ODRASLA” Pjevačica sa suzama u očima opisala jezivi trenutak koji joj je promijenio život

Pjevačica Nikolina Kovač je već 10 godina aktivna članica muzičke scene.

“PREKO NOĆI SAM ODRASLA” Pjevačica sa suzama u očima opisala jezivi trenutak koji joj je promijenio život
FOTO: LJ.TOZEV/RAS SRBIJA

Karijeru je započela u talent šou programu “Zvezde Granda”, udata je za kolegu Sašu Kapora, s kojim ima skladan brak i dvoje djece.

– Kada sam snimila svoju drugu pjesmu “Sumnjivo lice” i poslije udaje i porodaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživjeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u rijeku i to je bio jako veliki stres za mene – počinje Nikolina tešku emotivnu priču.

FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

– Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila. Trajalo je to od dvije godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja – ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i sjetila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

– Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čovjeku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam da vodi dijete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promijenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posjećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – završila je Nikolina ispovijest za Alo.

Prihvati notifikacije