Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRELIJEPA Prije četiri godine bila je Mis Srbije, a sada IZGLEDA JOŠ BOLJE (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Osvojila je ljepotom Srbiju ponijevši titulu Mis za 2013/14.godine. Ova lijepa brineta izgleda isto kao ranije, možda i bolje.

– Jednom mis uvijek mis, to govore bivše i buduće misice. A smatram da je svaka djevojka misica ako zna da sve iznese sa osmijehom i da tako ide kroz život – kaže Milica Vukliš.

Prelijepu Srpkinju pitali smo šta se promijenilo u njenom životu za sve ovo vrijeme.

– Ostalo mi je još nekoliko ispita na Građevinskom fakultetu. Slikam ikone, i dalje radim modeling, ono što mi je zanimljivo – dodaje misica koja je sinoć učestvovala na reviji Stefana Đokovića.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

– Baš sam nedavno bila sa njim u Mongoliji gdje sam na izboru za Mis dezert internešnl osvojila drugo mjesto, i to upravo u crvenoj haljini koju sam večeras nosila na pisti, a uskoro zajedno odlazimo na izbor u Maleziji, na kojem ću ponijeti njegovu haljinu”, otkriva i ističe da se na pisti osjećala sjajno jer “kakvu haljinu imaš na sebi, tako se i osjećaš”.

Milica ne krije da se u poslu sretala sa predrasudom, lijepa, ali ne i pametna.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

– Mislim da je svaka žena nailazila na neki otpor i prepreku. Neko će reći da nisi dovoljno dobra, pametna, da muškarac to može bolje da odradi. Ali znate kako je, žena je vrat, a muškarac glava. Sjetite se naših vladara, kojima su supruge bile velika podrška. Žena može sve da uradi, šta god da naumi – priča Milica koja trenutno radi replike Belog Anđela i Svete Petke.

A kada je riječ o onom posebnom muškarcu u njenom životu, kaže slijedeće:

– Moj tata je moj najveći uzor, najveća podrška, kao i mama, naravno, ali kada već pričam o muškarcima, tu je tata neprikosnoven. Pored njega sam odrasla, on me je vodio na kampovanje, učio kako da zapalim vatru, ali prije svega da budem dama i da držim do sebe – poručuje Milica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO