Zabava

PRESREĆNI ZBOG PRINOVE Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić POSTALI RODITELJI

Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić dobili su prinovu, a same pripreme za dolazak nasljednika trajale su danima.  Odmah je uslijedilo i slavlje u porodičnom domu.

PRESREĆNI ZBOG PRINOVE Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić POSTALI RODITELJI
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mjere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najljepši novogodišnji poklon – otkriva izvor.

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vjetar” u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, kao i da želi da mu ona podari više nasljednika.

– U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s djevojkom, često mijenjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovjek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da vjeruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su vjenčanje morali da otkažu zbog pandemije korone.

– Planiramo vjenčanje, spreman sam da postanem tata i volio bih da imamo puno djece – saopštio je on.

Kada je u javnost isplivalo da je Milica u drugom stanju nije krio sreću.

– Dar novog života je najvažnija i najljepša stvar koju čovjek može imati, hvala svima na lijepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lijepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voljeli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati – izjavio je glumac ovim povodom za Blic, vidno radostan.

Inače, Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom otkrio.

– Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče – rekao je glumac svojevremeno za Story, piše Blic.