Zabava

"PRESTALA DA SE JAVLJA" Raskol između Andreane i Emira, nakon hita PREKINULI DRUŽENJE

U medijima se spekulisalo kako je došlo do teške svađe između pjevača Emira Đulovića i pjevačice Andreane Čekić.

"PRESTALA DA SE JAVLJA" Raskol između Andreane i Emira, nakon hita PREKINULI DRUŽENJE
Foto: Youtube/Zvezdegrandaspecijal/screenshot

On sada oštro demantuje ove navode i kaže da je pjevačicina odluka da se odalji od njega.

Velika je razlika između toga da nismo u kontaktu i da nismo u svađi. To je to. Sa mnom rijetko ko može da bude u svađi, tako da ne znam šta se dogodilo sa Andreanom Čekić. Nismo više u kontaktu njenom odluku. Nije u kontaktu ni sa nekim od mojih saradnika. Ne bih sebi to dozvolio nikada u životu da je pljujem – kaže Emir za Blic i dodaje da je pjesma „Svadba“ trebala biti otpjevana upravo sa Andreanom.

– „Svadba“ je bila da snimim sa njom, međutim Radi Manojlović je bilo suđeno. Ona se pokazala kao pravi izbor i to je bio pun pogodak koji je bio megahit. Bilo je teško poslije „Cipela“ nadmašiti, ali smo uspjeli u tome. U Americi kada smo se pojavili svi su pjevali „Svadbu“, jače nego „Cipele“ – govori Đulović.

S obzirom na to da su tokom izolacije pejvači imali velike gubitke, pjevač se ne žali, jer kako sam kaže navikao je da živi skromno.

– Ne možemo se lagati, svi smo imali velike gubitke. Momak sam koji sam navikao na sve situacije, kada i imam i nemam. Zamisli kada izgubiš između trideset i četrdeset datuma, svako je od nas nešto uštedio i imamo prostora sada da to rasporedimo – kaže Emir koji dodaje da se lagano vraća nastupima, ali da će zbog novih mjera po svemu sudeći pjevači po klubovima morati da nastupaju od 20 do 12 časova iza ponoći.

https://www.instagram.com/p/Bqb7WwWBNUw/?utm_source=ig_embed

– Zakazivao sam preko ljeta nastupe, pomijerali smo neke za septembar i ostale dane. Najvjerovatnije je da ću nastupati u klubovima, ali ranije od 20 do 12 časova iza ponoći kako budu nalagale propozicije. Škakljivo je sada to pitanje, ali vidjećemo – govori Đulović koji je za kraj dodao da ima ponudu da snimi duet sa bugarskom zvijezdom Andreom.