Zabava

"PRESTANI DA ME SPOMINJEŠ, BOLESNICE" Nađa Đogani osula paljbu po bivšoj snaji Anabeli

Anabela Atijas se sinoć u emisiji "Narod pita" bez dlake na jeziku osvrnula na svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, kao i javne prozivke svog bivšeg djevera Đoleta Đoganija.

"PRESTANI DA ME SPOMINJEŠ, BOLESNICE" Nađa Đogani osula paljbu po bivšoj snaji Anabeli
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RAS SRBIJA

Tom prilikom podsjetila je javnost na pojedinosti iz njegovog privatnog života, odnose sa bivšom i sadašnjom suprugom, a nije mogla a da se ne osvrne i na Nađu Đogani, za koju smatra da je mrzi i da huška Lunu protiv nje.

Nađa je nakon emisije poslala poruku Anabeli, piše Pink.

– Bolesnice, prekini da me pominješ, mene i moju djecu! To što si nezadovoljna svojim životom, znaš gdje treba da se obratiš… Jer da si normalna i podobna majka, ne bi tražila krivca nego bi poradila na sebi. Dokaži da je stan na moje ime! Uz Lunu sam uvijek bila i biću dok postojim, takođe uz Ninu. Ja ti nisam kriva što te djeca tjeraju od sebe, zašto mene ne otjeraju? Zato što ja imam poštovanje od svih, jer ne gazim svoju djecu – započela je svoje izlaganje Nađa, koja je potom nastavila:

– Prekini da spominješ bilo koga od nas, jer ti mene ne zanimaš, sa takvim profilima se ne bavim. Đole iznosi samo istinu i ne vrijeđa te, brani svoju porodicu, za razliku od tebe. I za tvoju informaciju, Đoletova tj. Hamitova djeca dolaze kod mene i ja kod njih. A ti sa kim se družiš?