Biznis

PRESTIŽNO PRIZNANJE Zlatni BAM uručen Novoj banci

Nova banka a.d. Banjaluka dobitnik je priznanja Zlatni BAM kao banka s najvećim iznosom aktive sa pretežno domaćim kapitalom.

PRESTIŽNO PRIZNANJE Zlatni BAM uručen Novoj banci
FOTO: NOVA BANKA BANJALUKA
Jasna Zrilić

Zlatni BAM je prestižno priznanje koje Finansijsko-poslovni magazin „Banke i biznis“ dodjeljuje najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini, na osnovu ključnih finansijskih pokazatelja objavljenih u revizorskim izvještajima za proteklu godinu.

Za Novu banku nagrada je uručena Jasni Zrilić, vršiocu dužnosti predsjednika Uprave.

Svečano uručenje nagrada organizovano je u Sarajevu, u sklopu tradicionalne manifestacije „Večer bankara“.

U obraćanju prisutnim zvanicama, gospođa Zrilić istakla je značaj ovog priznanja.

– Cilj nam je da našim klijentima pružimo kvalitetne i savremene usluge, da poslujemo odgovorno, a željela bih i da nastavimo svoj rast, zajedno s jačanjem znanja i sposobnosti svih zaposlenih u Novoj banci, te da ostanemo snažan i dobro motivisan kolektiv. Priznanja poput Zlatnog BAM-a znače da smo na dobrom putu, čine nas ponosnim, ali i nameću veliku odgovornost, prije svega prema našim klijentima, ali i zajednici u kojoj poslujemo – rekla je ona.

Tokom svečanosti, na osnovu objektivnog vrednovanja kvaliteta rada u 2019. godini, Novoj banci uručene su i dvije plakete: za poseban doprinos edukaciji mladih i za projekat godine.

Plaketu za poseban doprinos edukaciji mladih, u ime Banke, preuzeo je Dejan Vukosavljević, član Uprave Banke.

FOTO: NOVA BANKA BANJALUKA
FOTO: NOVA BANKA BANJALUKA
Dejan Vukosavljević

– Nova banka je opredijeljena pružanju podrške obrazovanju kroz unapređenje uslova studiranja, naučnog rada i saradnje na komercijalnim ili društveno-odgovornim projektima. Drago mi je da je zajednica u kojoj poslujemo to i prepoznala – naveo je on.

Plaketu za projekat godine – Digital Edge, preuzeo je Mirko Antić, direktor Sektora za informacione tehnologije.

FOTO: NOVA BANKA BANJALUKA
FOTO: NOVA BANKA BANJALUKA
Mirko Antić

– Platforma koju smo pripremili omogućiće Banci neometanu i jedinstvenu interakciju s klijentima, bilo da usluge koriste putem mobilnog telefona, web aplikacije ili u poslovnici Banke. Personalizovane usluge budućnost su bankarstva i strateško opredjeljenje Nove banke za naredni period – izjavio je Antić.

A.E.