Digitalna Srpska

Pretplata S Net+ tarifa sa 20 GB neta donosi vam NEOGRANIČENU KOMUNIKACIJU svakog mjeseca

Mobilni internet za svakodnevnu upotrebu, bez obzira u koje svrhe ga koristite pronaći ćete u svim m:tel Pretplata tarifama.

Pretplata S Net+ tarifa sa 20 GB neta donosi vam NEOGRANIČENU KOMUNIKACIJU svakog mjeseca
FOTO: M:TEL

Međutim ona koja se najviše ističe po količini mobilnog neta uz povoljnu cijenu mjesečne pretplate, svakako je Pretplata S Net +.

Odabirom Pretplata: S Net+ tarife dobijate bonuse od 20 GB mobilnog interneta mjesečno, 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mts mobilnojmreži, a sve to po cijeni od 27,14 KM mjesečno u toku 24 mjeseca.

Uz ovu tarifu dolazi i 1 GB roming interneta u mts i m:tel Crna Gora mrežama, neograničeni SMS-ovi prema svim mrežama u BiH, te Prijatelj broj za besplatne razgovore prema jednom broju iz m:tel mobilne mreže.

Zato, ukoliko još uvijek niste odabrali svoju tarifu, a potrebna vam je neograničena komunikacija uz fantastične bonuse, izbor je svakako m:tel Pretplata.

Za sve dodatne informacije posjetite www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis na 0800 50 000, a ne zaboravite da svojim uslugama u svakom trenutku i sa bilo kojeg mjesta možete samostalno upravljati i putem personalizovanog portala moj.mtel.ba.

A.E.