Hronika

Pretučen nasred ulice: Pjevač dobio brutalne batine (VIDEO)

Pjevač iz Novog Pazara Redžep Redžepović poznatiji kao Lepi pretučen je sinoć, pišu mediji.

Redžep Redžepović
FOTO: LEPIOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sinoć je, naime, oko 23.30 izbila tuča između njega i policajca u Njegoševoj ulici u Novom Pazaru, koji ga je, kako se može videti na snimku sve vrijeme pesničio.

Pročitajte još

PRETUČEN novopazarski pjevač Lepi–>> Opširnije na linku–>> https://sandzakbosna.com/potresan-video-snimak-pretucen-novopazarski-pjevac-lepi/

Posted by Novi Pazar Danas on Monday, April 3, 2023

Inače, pjevač živi prilično skroman život u Novom Pazaru. Redžep Redžepović, kako mu je pravo ime, iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom. Dvadeset godina je živio u Njemačkoj, radio na građevini a kasnije tamo imao i svoju firmu.

Na gradilištu je, prisjećo se, nastala i čuvena pjesma Iza oblaka.

– Odem ja u toalet i onako vršim nuždu, a smrdi unutra, to je katastrofa. Kako može da smrdi, još ljeti taj poljski WC. I pogledam gore, kroz rešetke i vidim plavo, prelijepo nebo i vidim jedan mali oblačak. I onda mi dođu riječi ‘Iza oblaka, sunce sjajno sija’ a onda se sjetim moje Njemice, tadašnje djevojke i dođe mi ‘Čija si, noćas, čija?’ – prepričavao je jedno prilikom Lepi.

Redžer Redžepović Lepi je inače i vlasnik apartmana. On je kako navodi portal Sandžak Bosna, određeno vrijeme u sukobu sa određenim službenicima iz PU Novi Pazar, čak se sa jednim i fizički obračunavao, a tuča navodno nije posljedica tog sukoba već je u pitanju drugo lice koje takođe navodno radi u PU Novi Pazar.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije