Sudbine

Pretužna priča preminule pjevačice: Borila se sa opakom bolešću, muž je ostavio nakon operacije

Pjevačica Harijeta Simić (41), poznata po nadimku Harina, preminula je juče u bolnici, a o svojoj borbi sa opakom bolešću je otvoreno govorila javno.

Harijeta Simić
FOTO: HARINA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon duge borbe sa karcinomom dojke, pjevačica je preminula u Smederevu u bolnici.

Rak je metastazirao i proširio se na vrat, a onda i na pluća.

Ona je 2023. godine bila na operaciji kako bi uklonila rak dojke, a njen muž ju je, u najtežem trenutku, pozvao i rekao da želi razvod i to sedam dana nakon operacije.

Pročitajte još

– Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrijednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lijekove, ali… Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu – rekla je Harijeta tada za Blic, te je dodala:

– Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom djevojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da vjerujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Pjevačica je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je prije nedjelju dana pala u komu, a juče je preminula.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu