Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PREVIŠE SAM OSJETLJIVA” Aleksandra Subotić progovorila o TRUDNOĆI I RIJALITIJU

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Aleksandra Subotić, rijaliti zvijezda i model, nalazi se u blagoslovenom stanju drugi put. Subotićeva i njen partner Peca sa nestrpljenjem iščekuju dolazak bebe na svijet, a Aleksandra priča kako joj protiče trudnoća.

Aleksandra otkriva da joj početak ove trudnoće teško pao i da su se javili problemi koji su uticali na njeno zdravlje.

– Iskreno, prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnijela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvjesnot tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni. Zadnjih mjesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem, od vode mi se povraćalo, a kamoli kada bih pojela nešto. Vidno sam i smršala bila, ali sada je hvala bogu sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički I fizički – priznaje Aleksandra na početku razgovora za Puls.

Subotićeva kaže da nije od onih trudnica koje su previše vrijedne i da voli da joj se ugađa.

– Pa nisam bas jako lijena trudnica, ali nisam ni vrijedna previše. Volim da uživam u ovom stanju i koliko je moguće u trenutnim okolnostima zbog izolacije pomalo da izvoljevam – priznaje bivša zadrugarka i dodaje da je Peca čuva tokom trudnoće kao malo vode na dlanu.

– Peca mene bila ja trudna ili ne tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno i da mi ništa ne fali. Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako skocentrisan na moje zdravlje da bude kako treba. Tjera me da nosim masku, rukavice kada izlazim napolje, ne daj bože po kući da idem bosa, moram zdravo da se hranim i tako u krug – priča srpka rijaliti zvijezda.

Aleksandra je nedavno otkrila da će ona i Peca dobiti dječaka, a bratu se Aleksandrina kćerka Magdalena veoma raduje.

– Jako se raduje. Od kada smo saznali da sam u drugom stanju nije prošao jedan dan ili ti jedno jutro da nije došla do nas, pozvala sa dekom i pitala da li se beba rodila? Svaki dan mi je prilazila i donosila da jedem nešto da bi beba sto prije porasla i rodila se – priča Aleksandra, koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu kćerku čuva djed Karađorđe u Srbiji.

Pitali smo Aleksandru da li su ona i Peca već kupili stvari za buduću bebu.

– Nismo. Ja lično mislim da je još rano za to, možda tamo kada uđem u sedmi ili osmi mjesec, ali smo počeli da razmišljamo o tome gdje će biti i kako će izgledati bebina soba – otriva Aleksandra.

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u Zadruzi 1 interesovala nas je da li bi Aleksandra pristala da u drugom stanju uđe u neki rijaliti šou.

– Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osjetljiva za tako nešto – zaključuje Aleksandra Subotić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO