Zabava

PREŽIVJELI OLUJU Verica i Veljko imali dramu na odmoru, a ona u OSMOJ DECENIJI pokazala poprsje (FOTO)

Putovanje kreatorke Verice Rakočević i njenog nekoliko decenija mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića ne protiče baš onako kako su planirali, ali njih dvoje svejedno uživaju u ovoj avanturi u Meksiku.

PREŽIVJELI OLUJU Verica i Veljko imali dramu na odmoru, a ona u OSMOJ DECENIJI pokazala poprsje (FOTO)
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Osim što su svi oduševljeni kako Verica izgleda u osmoj deceniji, gdje je na fotografiji iz neobičnog bazena na plaži pokazala poprsje, ona i suprug su preživjeli nekoliko oluja.

https://www.instagram.com/p/B3XGGCsoSOo/?utm_source=ig_embed

Naime, snimci i fotografije koje je Verica postavila na društvene mreže dovoljno govore o jačini oluja koje su ih zadesile na ovom “jesenjem ljetovanju”.

Poslije sunca kiša i opet sunce. Kao i u životu, samo što to neki ljudi ne shvataju. Ljubomorni na tuđe sunce, drže kišu duže nego što bi trajala. Kada nisam imala za paklu cigara družila sam se sa ženom koja ima milione. Radovala sam se svakom trenutku njene sreće, putovanja, šopinga. Valjda kosmos vraća sve zato pazite šta izgovarate, mislite i želite. Drugima i sebi – poručila je Verica iz Meksika, ali je fotografija crnog neba uplašila je njene pratioce koji su joj poručili da se udalji od vode kako ne bi nastradala.

https://www.instagram.com/p/B3c8XLyBG5F/

Ipak, to nije jedina nevolja koja je snašla bračni par. Oni su na plaži imali blizak susret i sa kameleonom, kojeg toliko često sreću da ga već nazivaju komšijom.

Verica i Veljko su prije tri godine doživjeli peh na kampovanju, kada su Albanci pokušali da im upadnu u prikolicu. Kreatorka i njen suprug tada su se veoma uplašili.