Sudbine

Pričalo se da mu je čak i pelene mijenjala: Roberto Kavali nakon smrti OSTAVIO OSTRVO 45 godina mlađoj supruzi

Čuveni modni mogul, Roberto Kavali preminuo je u 83. godini, a iza sebe je ostavo ogromno bogatstvo, u svakom smislu. U njegovom životu izdvajaju se tri najveće ljubavne veze koje su mu donijele šestoro djece, a mnogi se pitaju ko će naslijediti njegovo ogromno bogatstvo.

Roberto Kavali
FOTO: JULIAN SMITH/EPA

Prva u trci svakako jeste 45 godina mlađa Sandra, koja je sa njim u ljubavi bila do njegove smrti. Kavali se prije smrti pobrinuo da njegova izabranica bude materijalno obezbijeđena, te joj je poklonio veoma vrijedan poklon.

Naime, ovaj modni mogul, čije bogatstvo se procjenjuje na 500 miliona dolara poklonio je – vikinško uporište iz 11. vijeka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 2,5 miliona funti. Tako je Sandra Nilson, koja je od svog izabranika mlađa 45 godina, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Pročitajte još

Mediji dalje navode kako se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Svojevremeno je Roberto Kavali naglašavao kako mu je djevojka pokazala koliko ga voli, i stalno mu pružala pomoć kada mu je to bilo potrebno, a pisalo se i da mu je čak mijenjala pelene, prenosi Stil.

FOTO:  APRIL FONTI/EPA
FOTO: APRIL FONTI/EPA

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

– Beba, koja je rođena prije nedelju dana upravo ovdje u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom djedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine – izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Modni mag bio je tri puta u braku i dobio šestoro djece. U prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio je sina Tomasa i kćerku Kristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, sa kojom je najduže i bio, dobio je troje djece – Roberta, Rejčel i Danijele. Oni su takođe u opticaju za nasljedstvo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu