Hronika

Pričinjena znatna materijalna šteta: Vatra buknula u ugostiteljskom objektu

Brza intervencija pripadnika Vatrogasno-spasilačke jedinice u Leskovcu spriječila je veću štetu koju bi izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu sa apartmanskim smještajem u Bulevaru Nikole Pašića u ovom gradu.

Pričinjena znatna materijalna šteta: Vatra buknula u ugostiteljskom objektu
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

Vatrena stihija je pričinila značajnu materijalnu štetu jer je izgoreo dio krova ovog dvospratnog objekta, ali srećom povrijeđenih nema.

Požar je izbio oko 15 časova i 30 minuta. Vatrogasci su na teren izašli sa pet svojih vozila, a intervenisalo je deset pripadnika Sektora za vanredne situacije.

Za sada nema ni nezvaničnih informacija kako je došlo do pojave vatre u ovom ugostiteljskom objektu pa će tačan uzrok požara biti poznat tek nakon uviđaja.

Uznemiren vlasnik nije želio da govori za medije, dok su članovi njegove porodice samo istakli da u vrijeme pojave požara u objektu nije bilo gostiju i da je najvažnije da niko nije povrijeđen.

Vatrogasci su i nakon što je požar ugašen ostali na terenu kako bi bili sigurni da neće biti potrebe za njihovom dodatnom intervencijom.

Saobraćaj u dijlu Bulevaru Nikole Pašića gdje je došlo do požara bio je u prekidu, a vozila je saobraćajna policija usmjeravala na alternativne pravce, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije