Sudbine

PRIJATELJI SE PREPOZNAJU U TEŠKIM TRENUCIMA Humanitarna vožnja za bajkera Nenada Perovića

Grupa bajkera iz Sarajevsko-romanijske regije organizovaće sutra humanitarnu vožnju da bi prikupili novac za pomoć u liječenju prijatelja Nenada Perovića (49) sa Sokoca za koga što prije treba prikupiti 67.000 dolara za transplantaciju bubrega u Minsku.

PRIJATELJI SE PREPOZNAJU U TEŠKIM TRENUCIMA Humanitarna vožnja za bajkera Nenada Perovića
FOTO: SRNA

Momir Tomić, jedan od članova ranijeg sokolačkog moto-kluba “Romanijski soko”, pozvao je bajkere i ostale ljubitelje dvotočkaša i kvadova da učestvuju u ovoj akciji.

On je rekao Srni da je okupljanje zakazano za sutra na skretanju za selo Ozerkovići na Ivan polju, sa puta Podromanija-Rogatica.

Prema njegovim riječima, svi bajkeri će, u skladu sa mogućnostima, dati prilog za pomoć u nastavku liječenja njihovog prijatelja, a potom prema želji učesnika nastaviti humanitarnu vožnju do Manastira Svete Trojice.

Tomić je naveo da je inicijativa za ovu humanitarnu akciju potekla od grupe bajkera sa Sokoca i Pala, te iz Rogatice i Istočnog Novog Sarajeva, koji su i organizatori ove vožnje.

Prikupljena sredstva na skupu motorista biće uplaćena na žiro račun za liječenje njihovog prijatelja.

Sredstva se mogu uplaćivati na žiro račune NLB Razvojne banke 562-012-80957287-41 u KM i 160-5100102264463-44 u dinarima.

Do kraja oktobra pozivom na humanitarni broj “M:tela” 1434 može se donirati dvije KM za liječenje Nenada Perovića.